Εταιρεία

Η εταιρεία Φραγκουδης Θωμ. Βασιλειος (U-Lab furniture) ξεκίνησε την πορεία της το 2004 και από τότε δραστηριοποιείται στα εργαστηριακά έπιπλα και στις εξειδικευμένες κατασκευές.

Είναι μια επιτυχημένη και καταξιωμένη εταιρεία, με εμπειρία που απέκτησε μέσα στο χρόνο. Το πλήθος των έργων που αποπεράτωσε, την καθιστούν ως μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο των κατασκευών και τεχνικών έργων γενικότερα.

Οι πελάτες

Απόδειξη οι πελάτες της, μερικοί από τους οποίους συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες και με τους οποίους διατηρεί πολυετείς συνεργασίες.

Προσωπικό

Έμπειρο προσωπικό που μας επιτρέπει να δίνουμε έγκυρες κατασκευαστικές λύσεις και να κάνουμε προτάσεις ακόμα
και σε δύσκολες κατασκευαστικές εφαρμογές.

Design

Προσαρμογή στις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Συνεργαζόμαστε
με αρχιτεκτονικά γραφεία και καλύπτουμε τις προτάσεις τους
σε κάθε είδους κατασκευή.

Προϊόντα

Eργαστηριακούς πάγκους

Απαγωγούς αερίων βαρέως τύπου

Τραπέζια ζυγού

Ολοκληρωμένες επιπλώσεις γραφείων

Έπιπλα κουζίνας

Ειδικές κατασκευές για ειδικές εφαρμογές

U- Lab furniture

Η U-Lab furniture μετά από πολυετή εμπειρία και εξέλιξη, συνεχίζει την ανοδική της πορεία με συνεχείς βελτιώσεις στην ποιότητα των εργαστηριακων επιπλων της, στον μηχανολογικό εξοπλισμό της και διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της.

 

Η U-Lab furniture φιλοδοξεί να διατηρήσει την θέση την οποία κατέχει στην αγορά, έχοντας ως πρώτο της μέλημα την ικανοποίηση και εξυπηρέτηση  του πελάτη, την διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας των προϊόντων καθώς και την διατήρηση των προσιτών τιμών της.

 

ΙΔΡΥΣΗ

 

Η U-Lab furniture – κατασκευαστική μονάδα εργαστηριακων επιπλων της Βορείου Ελλάδος – ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2004.

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο της που βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ. Μελισσοχωριου καλύπτει χώρο 800 τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Η U-Lab furniture κατασκευάζει, εμπορεύεται και διαθέτει στην Ελληνική αγορά:

 

-εργαστηριακους παγκους

-απαγωγους αεριων βαρεως τυπου

-τραπεζια ζυγου

-ολοκληρωμενες επιπλωσεις γραφειων

-επιπλα κουζινας

-ειδικες κατασκευες για ειδικες εφαρμογες